2011 m. rugsėjo 6 d., antradienis

Lankstinukai padeda sutaupyti

Į rankas gavę skrajutę gatvėje tik viena akimi pasižiūrime ir išmetame ją lauk. Nors kartą paskaitykite, kas jose rašoma. Aplinkinės kavinės, barai ir klubai paprastai pateikia viliojantį pasiūlymą. Lankstinukai turi padėti joms prisivilioti klientus ir labai dažnai juose pateikiama informacija gali būti labai naudinga. Galbūt net nežinojote, kad visai netoli jūsų darbo vietos yra puiki vieta papusryčiauti, papietauti ar pavakarieniauti?

Jei dažnai tenka pietauti ne namuose, lankstinukai gali padėti sutaupyti. Kavinės dažnai noriai atskleidžia, kokie dienos pietų pasiūlymai tądien galioja. Be to, tokią pačią informaciją galite surasti ir sekdami savo mėgstamų kavinių ir restoranų socialinių tinklų profilius. Taip pat naujausią informaciją galima tikėtis rasti jų internetiniuose tinklalapiuose.

Skrajutės dažnai patenka ir į mūsų pašto dėžutes. Kartais jų būna tiek daug, kad reikia būtent jų peržiūrėjimui skirti bent 15 ar 20 minučių. Vis dėlto lankstinukai patekę į jūsų pašto dėžutę gali atnešti naudos. Specialūs pasiūlymai keičiant langus, duris ir remontuojant butus ar taisant automobilius. Galbūt jose pateikiama tik jūsų namui aktuali informacija. Niekas nemėto skrajučių su pasiūlymais pasikeisti langus naujuose namuose.

Žinoma, neverta užsikabinti ant kiekvieno jūsų akiratį pasiekiančio reklaminio pasiūlymo. Ar visada žinote, ko būtent jums reikia? Ar tikrai norite eiti papietauti ir vėl valgyti eilinę picą to paties tinklo restorane? Ar netapote specialių pasiūlymų vergu? Tiesiog atsigręžkite į save ir pagalvokite, ko šiuo metu iš tiesų norėtumėte. Galbūt šį kartą verčiau pietums užsisakyti brangesnį, tačiau jūsų organizmui reikalingesnį ir skanesnį žuvies patiekalą.

Taigi, lankstinukai gali būti labai naudingi kiekvienam žmogui. Juos dalina tose vietose, kur didžiausia tikimybė, kad lankysis žmonės potencialiai galintys pasinaudoti siūlomomis paslaugomis ar galintys įsigyti siūlomus daiktus. Tiesa, įsivelti į nuolatinį akcijų medžiojimą gali būti net kenksminga: įsigysite daiktus ir paslaugas, kurių jums nereikia ir bus sunku sutaupyti dalykams, kurių, iš tiesų, reikia. Geriausiai jausitės ir daugiausia sutaupysite sąmoningai ieškodami jums aktualių pasiūlymų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą