2011 m. spalio 18 d., antradienis

Lankstinukai – reklamos priemonė naujoms įmonėms

Gatvėse dalinami ar kavinėse prie barų ir ant stalų paliekami lankstinukai ne tik padeda renginių organizatoriams pranešti apie artėjančius renginius. Skrajutės suteikia naudą ir įmonėms bei įvairioms verslo organizacijoms, kurios nori greitai pritraukti daugiau žmonių ar padidinti savo prekinio ženklo žinomumą.
Žmonės vaikščiodami pagrindinėmis miesto gatvėmis, remiantis statistika, nusuka į šonines labai retai. Prisiminus Vilniaus senamiestį, beveik neįtikėtina, kad einant pagrindine gatve ir nematant, kad ten yra jauki kavinė ar įdomi parduotuvė į ją atsitiktinai papulsite.Tokiu atveju net ir geroje miesto vietoje esančią kavinę ar parduotuvę atrasti gali būti nelengva.
Viena iš geriausių išeičių šio verslo pradžiai – nuolaidą siūlantys lankstinukai. Juos galima dalinti netoli esančiose pagrindinėse miesto gatvėse. Ant šių lankstinukų būtina atspausdinti nuorodas arba žemėlapį, kaip iki jūsų kavinės ar parduotuvės nueiti. Žinoma, skrajutes dalinantys žmonės turi žinoti, kas yra jūsų tikslinė auditorija. Jei jūsų kavinėje vyrauja jaunatviška atmosfera, vargu, ar vyresni žmonės, ieškantys ramios aplinkos, nuspręs pas jus apsilankyti.
Ankstesnėje pastraipoje aprašytas būdas geriausiai tinka kavinėms. Vakarais žmonės centrinėse miesto gatvėse vaikšto ieškodami, kur galima praleisti vakarą. Dažnai atvykę į miesto centrą jie nebūna numatę, kur norės apsilankyti. Tiesa, parduotuvėms galioja kitos taisyklės. Dažniausiai, į mažas parduotuves, prekiaujančias išskirtiniais produktais atsitiktinai žmonės neužsuks.
Parduotuvėms lankstinukai gali pasitarnauti norint padidinti žinomumą. Mažai tikėtina, kad į natūralios kosmetikos, gintaro, medžio dirbinių ar kitas išskirtines prekes siūlančios parduotuvės su keliomis skrajutėmis pritrauks daug pirkėjų. Greičiausiai žmogus tik pirmą kartą pamatys jūsų prekinį ženklą ir jei jam aktualus jūsų siūlomas produktas jūsų lankstinukai nukeliaus į rankinę ar palto kišenę.
Žinomų prekinių ženklų rinkodaros specialistai gali elgtis agresyviau. Lankstinukai gali būti panaudoti norint žmones informuoti apie naują parduotuvę. Juos galima dalinti kitose savo parduotuvėse ar kavinėse ar netoli esančiose gatvėse. Žmonės tuomet tiesiog žinos, kad naujoje vietoje galima rasti jūsų atstovaujamą įmonę. Kuo daugiau žmonių apie tai sužinos, tuo geriau. Taigi, šiam tikslui pasitelkite ir kitas reklamos priemones.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą