2011 m. spalio 19 d., trečiadienis

Trys kalendorių tipai

Sieniniai kalendoriai. Tai pats populiariausias kalendorių tipas. Juos matome beveik kiekvienuose namuose, kiekviename biure. Sieniniai kalendoriai dažnai būna pakankamai didelio formato. Jie gali būti meniniai, su skirtinga nuotrauka prie kiekvieno mėnesio kalendoriaus, arba šabloniniai kelių dalių kalendoriai su viena nuotrauka. Sieninių kalendorių paskirtis būti matomiems, kai staiga prireikia sužinoti, kokia yra data ar kokia tą dieną vyksta šventė.
Dažniausiai sieniniai kalendoriai yra įrišami spirale arba keliomis spiralėmis, Taip įrištą kalendorių patogiausia naudoti. Ekonomiškas variantas, kai kalendorius susegamas kabėmis ir lapai yra verčiami. Tokiuose kalendoriuose dažnai paliekama erdvės prie kiekvienos dienos, kur žmonės mėgsta pasižymėti jiems svarbias datas: gimtadienius, vardadienius,renginius ar šventes, kasdienius reikalus: susitikimus, darbų pristatymo datas.
Sieninis kalendorius – puiki reprezentatyvi dovanaklientams, partneriams, darbuotojams. Jei kalendoriaus nuotrauka tinkamai parinkta, dizainas patrauklus, spauda kokybiška -  galite būti tikri, kad visus metus ant jų namuose ar biurekabės jūsų įmonės reklama.
Staliniai kalendoriai. Šio tipo kalendoriai dažniausiai būna trikampiai, viršuje įrišti spirale, kad patogiai verstųsi lapeliai. Paprastai vienoje pusėje spausdinamas vieno mėnesio kalendoriuso kitoje – nuotrauka arba įmonės reklama. Ten pat gali būti pateikiama ir detalesnė informacija apie jūsų produkcija, telefono numeriai pasiteiravimui ar priminimai, kad daugiau informacijos galite rasti įmonės internetinėje svetainėje.

kalendoriai
Darbo kalendoriai. Individualaus dizaino darbo kalendorius (kartais vadinamas darbo knyga) - tai vertinga ir praktiška dovana Jūsų darbuotojams, partneriams, kuri bus naudojama visus metus. Jei tokius kalendorius užsakysite spaustuvėje, o ne pirksite prekybos centre, vidiniai kalendoriaus lapai gali būti individualaus dizaino, su Jūsų įmonės ženklu, galima susikurti originalų viršelį. Spaustuvės dažnai sulaukia individualių įmonių užsakymų. Įprastas darbo kalendoriaus formatas - 130 x 210 mm, įrišimas – kaip knyga kietu viršeliu. Apie tokio kalendoriaus gamybą verta galvoti, jei jums reikalingas ne mažesnis kaip 200 vnt tiražas ir esate pasiruošę šiek tiek didesnėms investicijoms.
Darbo kalendorių galima supakuoti į individualaus dizaino pakuotę, mėnesius galima atskirti įklijomis su jūsų įmonės reklama. Jūsų įmonės darbo kalendoriai bus išskirtiniai, jei pasirinksite norimos spalvos žyminčią juostelę, skaidrią kišenėlę vizitinėms kortelėms sudėti, individualią viršelio apdailą ar kitus sprendimus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą